kop_castle_mountain.jpg


2 juli - Bozeman

Ons doel is zover mogelijk richting Yellowstone park te rijden. Nadat we een uurtje hebben gereden, gaan we bij een A&W ontbijten. Hamburgers en Sprite natuurlijk.

 

Onze tocht voert dwars door Montana; eerst vlak grasland, dan wordt het landschap steeds mooier en afwisselender. Bergen, riviertjes en prachtig weer. We picknicken langs de kant van de weg bij weer een heel goede plek met een picknickbank, een afdak dat schaduw geeft en toiletten.

Er liggen ook folders met aanbiedingen voor motels en we besluiten naar Motel Super 8 in Bozeman te gaan.

Dat blijkt een goede keuze te zijn. We hebben een grote kamer met drie queensize bedden en een ontbijt voor 72 dollar. Eerst allemaal lekker onder de douche en dan het stadje in.

 

Het restaurant dat we op het oog hebben ligt op een onooglijke parkeerplaats en als we even rondkijken trapt Charlott in een grote glasscherf, dwars door haar Croc heen.

Het bloedt flink, maar we spoelen het met veel water schoon, doen er een gaas en verband met veel Betadine om en het gaat gelukkig alweer.

We eten uiteindelijk in het centrum in een heel gezellig Mexicaans restaurantje. Lot en Wessel en ik duiken daarna de Mac in voor een toetje.

back top