kop_arches1.jpg


Mount Robson 15- 16 juni

Gelukkig de regen is gestopt, de muggen zijn met vakantie en wij hebben een mooi plekje met uitzicht op Mount Robson. We bekijken de Rearfalls en we verbazen ons over de kracht die het water heeft. Wat een schitterend natuurgeweld.

 

We gaan naar Kilney Lake en Fraser River en genieten van het wandelen en picknicken. De camping is prima, jammer alleen dat er weer geen douches zijn. Maar ach, ook dat went. Beetje wassen bij de kraan, haren kammen en tanden poetsen en je voelt je weer helemaal fris.

 

We hebben zulke mooie landschappen elke keer; prachtige bergen met besneeuwde toppen, enorme bossen, wilde rivieren met watervallen. Supergaaf. Heerlijk zo te kamperen in de bossen; echt midden in de natuur. Af en toe regent het en dan is het wel lastig. Meestal zetten we maar 1 tentje op, omdat we vaak maar een of twee nachten blijven en dan is het een gedoe om die andere tent ook op te zetten.

 

Daarentegen zijn de stadjes vaak helemaal niks. De supermarkt is dan nog het leukste. Dan gaan we snel weer door. We hebben alleen weinig internet- en mobielbereik. Hebben we zo'n duur internetding aangeschaft en dat werkt gewoon niet omdat er geen mobiel bereik is.

back top