kop_capital_reef3.jpg


Port Hardy – 2 juni (Vancouver Island)

We hebben vandaag zo’n 275 kilometer gereden. We hebben vandaag twee keer een beer aan de kant van de weg gezien; ook wel apart. Snel gestopt om een boel foto’s te maken.

Verder hebben we nog in de sneeuw gestaan op Mount Washington. We hebben het gevoel dat ons reistempo nu behoorlijk hoog is. Morgen gaan we met de boot naar Prince Rupert en daarna gaan we het even wat rustiger aan doen.

 

Port Hardy is een beetje een trieste plaats. Zal ook wel door het miezerige motweer komen, maar het komt over als vergane glorie. We hebben flink wat inkopen gedaan en onderweg lekker gepicknickt. Axel heeft een (duur) abonnement genomen op een wireless internet aansluiting. Is handig kunnen we onderweg internetten.

 

We overnachten in een backpackershostel, waar we de keuken in beslag nemen om eten te koken. En wat eten we? Broodje hamburger (en ik als vegetariër) gebakken ei. Ons gemiddelde aantal hamburgers is tot ongekende hoogte aan het stijgen. ’s Avonds duiken we allemaal onder de douche en dan in stapelbedden in onze privéslaapzaal.

back top