kop_capital_reef2.jpg


Seattle - 28 mei 2008

Weer erg vroeg opgestaan, vier uur ’s morgens. Snel spullen bij elkaar pakken en naar de taxi die ons naar het vliegveld brengt. Dan een lange, vervelende vlucht naar Los Angeles.

 

We krijgen zelfs geen ontbijt, dat kunnen we kopen, dus maar voor 20 dollar ontbijtjes aangeschaft. Dan overstappen naar Seattle. Deze vlucht is beter en in de middag staan we in Seattle. De tijd weer bijgesteld, want het is weer een paar uur vroeger. Lekker van die lange dagen. 

  

Na weer even wachten kunnen we de huurauto ophalen. Wauw, wat een enorme bak. Een Toyota Highlander, een soort van SUV en we passen er royaal met ons vijven in. Dan met behulp van  TomTom, erg handig, snel naar ons hotel. Dat gaat allemaal heel voorspoedig. Even douchen en eten en dan op zoek naar een kampeerwinkel.

Er blijkt er warempel een dicht in de buurt te zitten en na een paar uur komen we met een enorme lading kampeerspullen de winkel uit. Slaapzakken, luchtbedjes, kooktoestel, kussentjes, en nog veel meer. Ha, nu zijn we echt helemaal klaar voor de rest van onze reis. Heerlijk!

’s Avonds gaan we Thais eten, superlekker. Daarna nog even wat shoppen en dan is het alweer bedtijd.
 

back top