kop_monument_valley.jpg


Terrace - 4 t/m 7 juni

Zoals gewoonlijk staan we lekker rustig op (hotel in Prince Rupert). Beetje tv kijken, e-mailen, spelletjes doen en douchen. Dan ff wat eten in de miniontbijtzaal.

Er staan een paar kleine tafeltjes en een bank en natuurlijk een lekker ontbijtje: toast, scones, muffins, yoghurtjes, sapjes en koffie en thee. Weer wat boodschappen doen en dan gaan we op weg naar Terrace. De eerste camping die we op het oog hebben klonk erg goed, maar ziet er nogal verloederd uit. Dus we gaan nog even verder kijken bij een andere camping. Die blijkt hardstikke gaaf te zijn. In een provincial park aan het meer (Lakelse Lake). We hebben een royale plaats met kampvuur. We zetten de tentjes op en gaan de boel een beetje verkennen.


Het is een heel mooi bos waarin we zitten, met weer van die ontzettend grote, dikke bomen. Door het bos loopt een mooi wandelpad langs een beekje. We houden hier een paar rustige dagen. We wandelen overdag in het bos en bij het meer. Daar is ook een speeltuintje waar de kids zich goed vermaken. ’s Avonds koken en het vuurtje aan. Dat is wel lekker want het is best koud.


Verder is het leuk om van de takken die we in het bos vinden een pijl en boog, mes of zwaard te snijden. We krijgen hier waarachtig een soort van ritme. Wessel ligt tegen half negen te slapen en Jasper en Lot gaan tegen tien uur naar bed. Dan gaan Axel en ik in onze privébioscoop (de auto) de laatste gedownloade afleveringen van Lost bekijken.

 

Jasper maakt weer wat wiskunde en Wessel heeft in twee dagen alle werkjes af die juf Olive hem heeft meegegeven. (Nog bedankt daarvoor!)
 

back top