kop_arches2.jpg


Cathedral Grove - 31 mei (Vancouver Island)

Met behulp van TomTom op weg. Tot onze verrassing leidt hij ons naar een hele kleine ferry. Leuke route dus. We moeten even wachten, maar dat doet er niet toe. De kids struinen al snel langs de oever van een riviertje en wij nemen nog een lekkere bak koffie.

We zijn daarna naar Cathedral Grove geweest. Een ontzettend mooi soort oerbos. Ongelooflijk oude en grote 'Red Cedar’ bomen. Lijkt op een soort elfenbos, met mos op de takken, zonlicht dat er doorheen schijnt, holle bomen en de meest vreemd gevormde stammen.Meertje erbij en af en toe een informatiebord over de indianen die hier vroeger leefden.

 

Daarna op zoek naar een camping. Het wordt een vrij ongezellige camping langs een drukke weg. De kids duiken in het zwembad, maar worden er uitgestuurd omdat het zwembad morgen pas opengaat ?! Maar het kampvuur maakt het weer goed.

We slapen met zijn allen in een tentje, dat we hebben geleend van Marga en Frank. Dat past prima. We hebben nog een tent bij ons voor als we ergens langer dan een nacht blijven. Dan slapen Jasper en Charlotte daarin.

back top