kop_arches1.jpg

Viva Las Vegas, dag 24, maandag 30 juli

Vandaag vertrokken we weer uit het prachtige Capitol Reef. Dit is zeker een van mijn favoriete campings. Maar we vertrekken wel weer naar een erg bijzondere bestemming: Las Vegas. Het zou alweer een eindje rijden zijn, maar ach ik slaap vast wel weer goed.

We namen hetzelfde hotel als we de vorige keer hadden: Circus Circus. Mijn ouders hebben altijd een kop koffie nodig, dus we stopten bij het eerste tank station om dat te halen. Wij mochten ook wat lekkers voor onderweg hebben, ik had een lekkere zoete Big Hunk. En dat was geen jongen hoor ;P, maar een noga reep.

Aangezien al ons eten op was en we toch iets wouden lunchen stopten we in een redelijk groot stadje voor een… Subway!! Nadat we onze buik hadden gevuld reden we weer verder. We kwamen redelijk vroeg aan doordat het weer een uur tijdsverschil was.

Circus Circus lag iets buiten het centrum, maar dat maakte niet uit. Vorige keer zaten we in het hoofdhotel waar alles was, maar dit keer zaten we in een gebouw er iets naast. Ik wist niet eens dat ze daar ook gebouwen hadden. Vegas is echt een en al bling, overal lichtjes, geluiden en speelautomaten. Ons hotel had als thema Circus (goh zou je niet denken met die naam…) en in het midden was een soort mini pretpark inclusief achtbaan. Er waren ook allerlei speelautomaten. Maar voordat we daar naar toe gingen wouden we eerst wat eten aangezien we allemaal berehonger hadden.

We kwamen uit bij een Grill house, dat trok mij erg aan omdat de reclame zei dat je onbeperkt spare ribs kon eten. En ik hou erg van spare ribs dus die bestelde ik ook. Weer kregen we erg veel refills met onze drankjes, dat is gewoon het beroep van iemand daar. Drankjes bijvuller. We hadden ook een andere ober die ons eten bezorgde. Het eten was erg lekker, ik bestelde 1x spare ribs bij. Ik was redelijk snel met het bijvragen en toen even later de ober kwam om te vragen of ik nog wat wou, zei ik nee. Als antwoord kreeg ik dat hij toch wel had verwacht dat ik het record ging verbreken, dat was 9 herbestellingen.

Nadat we allemaal onze buik rond hadden gegeten gingen we naar het Adventure Dome om wat spelletjes te spelen. Ik vond een spel erg leuk, daar moest je dansen. Je had 4 tegels waar je op moest stappen wanneer het beeld aangaf dat je dat moest doen. Erg leuk!
We waren allemaal erg moe, maar mijn vader en Jasper wouden nog graag een circus voorstelling zien, die ieder halfuur/kwartier werden gegeven. We waren nog net op tijd om eentje mee te maken. Een dame klom in doeken en deed allerlei indrukwekkende kunstjes.

Bij onze kamer aangekomen gingen we allemaal snel naar bed, ik sliep samen met Jasper en Wessel in een bed. Onze kamer was trouwens erg mooi!

 


 

back top