kop_capital_reef3.jpg


Purden Lake / Prince George 13- 14 juni

Regen. Nederlands elftal speelt haar tweede wedstrijd en we zijn op zoek naar een supermarkt, Mc Donalds of iets dergelijks met een snelle wirelessverbinding. De tijd begint te dringen en we rijden het ene winkelcentrum na het andere af.

Dan besluiten we voor een supermarkt te gaan staan om snel via internet een radioverbinding te krijgen. Ik moet keren en KNAL, ik bots zo tegen een busje aan dat achter me staat.

 

AH, vloekend stap ik uit en ga met de bestuurder de schade regelen. Het valt voor hem gelukkig mee, maar bij ons hangt de spiegel erbij en hebben we een deuk in de zijkant. En dat terwijl we al een barst van ruim een halve meter onderin de voorruit hebben, maar gelukkig zijn we goed verzekerd.

 

Iets te laat staan we op de parkeerplaats te luisteren naar de verrichtingen van het Nederlands elftal. Die doen het gelukkig goed. Met wat ducktape hang de spiegel ook weer stevig en kunnen we, in een flinke regenbui, weer verder.

 

Purden Lake is mooi, maar zal mooier zijn met een zonnetje. We hebben een regenbui die twee dagen duurt en langzaam wordt alles bij ons een beetje nat.
 

back top